Skip to content

Kjøpsvilkår

Overrask.no ønsker å gi alle våre kunder en super service og de beste kundeopplevelsene. For å tilfredstille våre kunder har vi utarbeidet disse kjøpsvilkårene.

KJØPSVILKÅR

Disse vilkårene gjelder mellom deg som bestiller (kunde) og oss som selger (firma).

GENERELLT

Kjøpsinfomasjon

For å handle hos oss må du være 18 år. Fra 15 år får du handle hos oss hvis du handler sammen med eller med godkjenning fra verger. Når du handler via nett gjelder Forbrukervernloven. Denne loven beskytter deg som forbruker når du handler på nett. Les mer på Forbrukerombudet. Overrask.no forbeholder seg retten til å gjøre endringer i sortimentet og har rett til å fjerne elementer fra sortimentet før et kjøp er gjennomgått. Vi reserverer for mulig slutt salg av varer. Alle forsøk på bedrageri blir rapportert til politiet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere et kjøp dersom det er mistanke om svindel.

Ordrebekreftelse

En ordrebekreftelse vil bli sendt via e-post når du fullfører bestillingen. Der finner du informasjon om hva du har kjøpt med pris og fraktkostnader. Hvis bestillingen inneholder bestillingsvarer vil du få en estimert leveringstid på forsendelsen din. Hvis noe er galt med bestillingen vennligst kontakt oss umiddelbart. Vi vil også sende en melding når varen er sendt fra våres lager, med informasjon om forventet leveringsdato, i mailen finner du også en link for å spore din ordre hos Bring.

Priser

Prisene på siden er i norske kroner. MVA er inkludert på alle varer med 25% eller 15%. Alle priser vises inkludert MVA på nettsiden. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel for mulige feilpriser. Du betaler alltid prisen som vises når bestillingen din er gjort, hvis du kjøpte et produkt til en feil pris vil du bli varslet og du vil få pengene refundert. Vi sender din ordre fra vårt lager i Norge og vil derfor få raskest mulig leveringstid på alle ordre.

Garanti

Hvis varen ikke samsvarer med beskrivelsen, er ødelagt eller du er misfornøyd med kjøpet vennligst ta kontakt med vår kundeservice så skal vi hjelpe deg med en reklamasjon. Det er veldig viktig for oss at du er fornøyd med dine innkjøpte varer. Vi har en garanti på våre produkter på 2 år, dersom produktet eller deler av produktet ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsfristen 5 år. Vår garanti gjelder i Norge. Hvis du ønsker å bruke garantien på et produkt kjøpt fra oss, vennligst ta kontakt med vår kundeservice på support@overrask.no

BETALING

Klarna Checkout

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmåten som passer deg best. Betalingsmåtene som tilbys er faktura, delbetaling og kortbetaling. Alle er like sikre.

Faktura

Ved fakturakjøp med Klarna Checkout kan du sjekk du faktura ved å logge de inn på klarna.no

 • Faktura på varekjøp fra kr 199 til 20 000 kroner.
 • Med ingen fakturagebyr.
 • Alltid 14 dagers betalingsfrist.
 • Ingen rente eller etableringsgebyr ved betaling innen 14 dager.

Betaling med vipps

Hos oss kan du betale med vipps

Du kan betale med Vipps på Overrask.no ved å bruke den samme appen du bruker når du overfører til venner, familie. Dette er superlett, sikkert og helt gratis for deg som kunde

 • Start betalingen med Vipps i handlekurven
 • Tast inn telefonnummeret i ruten under Vipps og trykk fortsett
 • Betalingen godkjennes via Vipps-appen på din mobiltelefon

Betaling med paypal

Hos oss kan du betale med paypal paypal

Alle andre betalinger med kredittkort eller debit bankkort (vanlig bankkort)

Andre betalinger med bankkort eller kredittkort håndteres av Nets og alle refusjoner knyttet til disse skjer innen 48 timer. Gjennom vår administrasjon panel. Ta kontakt med oss ved å sende en mail til support@overrask.no ved evt betalings error eller refusjon.

FRAKT & LEVERING

Leveringstid

Ordre som kommer inn før kl 14.00 på hverdager sendes samme dag. Leveringstiden for lagervarer er 1-4 virkedager, avhengig av hvor i Norge du bor. Hvis din ordre inneholder en eller flere bestillingsvarer er leveringstiden litt lengre, informasjon om dette finner du på produktet.

Du har rett til å heve kjøpet ved eventuell forsinket levering. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på support@overrask hvis du ikke fått din pakke innen tidsfristen. Vi kan hjelpe deg å spore din pakke, hvis ordren er forsinket kan vi enten sende deg en ny pakke (med leveringstid 1-4 virkedager) eller hjelpe deg med en tilbakebetaling, hvis du har betalt din ordre vil pengene være tilbake på den samme kontoen som pengene ble trukket fra ved kjøpet, innen 14 virkedager.

Leveringsmåte

Leveringen skjer med Bring. Bring leverer pakken til ditt nærmeste utleveringssted, du vil du få informasjon om dette via enten sms eller mail. For å hente ut din pakke trenger du å vise din hentekode.

Sporing av forsendelse

Du kan når som helst spore din pakke og dine forsendelser på posten.no.

Husk at du ikke kan spore post i postkasse pakker for disse vil komme direkte i postkassen din.

Frakt kostnader

Når du bestiller varer hos oss kan det tilkomme frakt kostnader og disse er etter Posten sine fraktpriser. Pakken leveres av posten Norge as eller Bring til ditt nærmeste postkasse, postkontor eller post i butikk.

Dersom du ikke er hjemme på avtalt leveringstidspunkt, ikke henter varene eller nekter å motta dem, vil varene bli returnert til oss. Du vil i slike tilfeller bli tilbudt å få ordren tilsendt på nytt til til samme fraktkostnad.

Om adressen er skrevet feil og pakken blir sendt i retur til oss må kunden betale ny frakt på 69,- for pakke i postkassen. For pakker med sporing følges posten.no sine fraktpriser.

Hvis pakken er skadet

Hvis pakken er skadet når den kommer frem, ta kontakt med våres kundeservice så vil vi hjelpe deg. Send mail til support@overrask.no.

Åpent kjøp/Angrerett

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp/angrerett og følger norske lover om lovbestemt 14 dagers angrerett.

Ved kjøp av varer kan du som kunde angre kjøpet i henhold til angrerettloven. Det innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet inntil 14 dager etter at du mottok varene.

Som kunde kan du imidlertid bli ansvarlig for varens reduserte verdi dersom prøving eller testing går utover det som er forsvarlig og nødvendig. Verdireduksjon vil typisk bestå i reparasjonskostnader som skyldes forbrukerens håndtering/bruk av varen utover det som er nødvendig. Ved kjøp av varer i vår nettbutikk vil du motta angrerettskjema sammen med din ordrebekreftelse ved gjennomført bestilling.

Selv ved brutt emballasje dersom det kreves at emballasjen brytes for at du skal kunne prøve produktet. Legg imidlertid merke til at emballasjen skal brytes med minst mulig skade.

Produkter som ikke kan sendes tilbake etter at emballasjen er brutt eller brukt er: Hygiene produkter som badebaljen for voksne, mat, sminke, parykker, linser, strømpebukser og batterier. Du kan bruke angreretten på brukte varer mot en verdireduksjon. (Dette gjelder kun varer som ikke er unntatt fra angreretten.) Frameldingsretten gjelder ikke for spesialbestilte varer, for eksempel varer du som kunde bestilt med ditt eget bilde eller tekst. Dersom du som kunde benytter deg av åpent kjøp/angreretten, står du for returfrakten. Du har ansvaret for varen til det at vi mottatt den. Ved spørsmål, ta kontakt med kundeservice på e-post support@overrask.no Vennligst send med eller ha ordrenummer tilgjengelig for raskere behandling. Når vi har mottatt din retur vil du motta en tilbakebetaling fra oss innen 14 virkedager fra det at du har sendt pakken til oss.

Reklamasjon

Dersom du får en ødelagt vare vennligst kontakt oss på support@overrask noog beskriv detaljert hva feilen er. Vi betaler returfrakten ved en ev. retur av vare pga. reklamasjon. Det er veldig viktig for oss at du er fornøyd med dine innkjøpte varer.

Reklamasjon for ødelagt produkt ved leveranse/ ikke tilsvarende produkt skal skje innen 14 dager fra det att du mottok produktet. Refusjon vil skje innen 14 dager etter at vi mottar din retur eller reklamasjon.

Retur av varer

Ved retur av produkter kjøpt på overrask.no eller i butikk, kan du levere varen i en av våre butikker eller kontakte kundesupport. Du vil få pengene tilbakeført til den kontoen som ble benyttet ved kjøp av produktet, fratrukket eventuell returkostnad som dekkes av forbruker i henhold til angrerettloven. Varer som er sendt i retur per postoppkrav vil ikke bli hentet og behandlet.

Tilbakebetaling for varer som blir sendt i retur per post, skjer når Overrask.no har mottatt varen(e) og godkjent returen, vanligvis innen 14 virkedager.

NB!:

 • Du som kunde er ansvarlig for produktet under transport tilbake til oss. Varen(e) må pakkes forsvarlig. Det er ønskelig at varen(e) returneres i den opprinnelige produktpakningen og transportemballasjen.
 • Varen(e) skal være komplett. Det innebærer at alt tilbehør, slik som fjernkontroll, bruksanvisning og batterier skal være med i returen. Dersom returen ikke er komplett vil Overrask.no debitere innkjøpspris på de delene som måtte mangle.
 • Ved retur av varer kjøpt gjennom vår nettbutikk må du fylle ut angrerettskjemaet du mottok sammen med ordrebekreftelsen.
 • Husk kvittering ved retur i butikk.

Våre Kundegarantier - Pengene tilbake

"Pengene tilbake" gir deg trygghet med 14 dagers full returrett hos Overrask.no Husk kvitteringen og at varen må være i samme stand som når du mottok den.

Angrefristen begynner å løpe når varen er mottatt av kunde.

Returretten gjelder ikke mobiltelefoner, varer med abonnement, spill, programvare og hygieneprodukter med brutt forsegling. Som hygieneprodukter regnes blant annet tannpleieprodukter, hud- og kroppspleieprodukter og liknende. Vi tar forbehold om at returretten kan frafalle ved gjentakende misbruk.

PENGENE TILBAKE - hvis du ikke er fornøyd

Noen ganger har vi som kunder behov for å gjøre om på en handel. Hos oss kan du innen 14 dager returnere det du har kjøpt, uansett grunn. Du kan selv velge mellom å bytte til en annen vare, eller få pengene tilbake. Gjelder ikke mobiltelefoner, ved skade på produktet eller ikke-komplett produkt.

PENGENE TILBAKE - hvis det er noe feil med varen

Er det en skade eller funksjonsfeil i løpet av de første 14 dagene, kan du få ny vare eller pengene tilbake, uten diskusjon og uten å måtte vente på reparasjon. Hvis produktet er skadet ved uhell eller selvpåført, gjelder ikke denne kundegarantien.

Trygt og handle hos Overrask.no

Ved en eventuell tvist kan du som kunde bringe saken inn til Forbrukerrådet.

Aldersgrenser på produkter

Alle produkter på Overrask.no kan brukes i Norge. Aldersgrenser kan forekomme og dette vil være beskrevt i produkt teksten.

Sikkerhetskopi

Hvis du har personlige data som for eksempel, dokumenter, kontakter, bilder, musikk eller ringetoner og spill som er lagret på produktet, bør du ta en sikkerhetskopi av disse før du leverer inn varen til reparasjon. Du risikerer at alle disse dataene på enheten blir slettet ved en reparasjon. Tar du ikke sikkerhetskopi av betalbare tjenester risikerer du å måtte kjøpe disse på nytt.

Tilbehør

Husk å fjerne tilbehør som ikke er nødvendig for å diagnostisere feilen når produktet sendes til service. Det kan være PC veske, minnebrikke, SIM kort, handsfree, lader og lignende. Batteri må alltid følge med mobiltelefonen til verkstedet.

Passord

Produkter som er beskyttet av passord eller pin-koder kan kun repareres dersom passord eller pin-kode fjernes før innlevering eller ved at Overrask.no gjøres kjent med passord eller pin-kode.

Selgers kontaktinformasjon og kundeservice senter

Rush Investment Group Company AS

Org nr : 914 588 480 MVA

Kontaktadresse: Ensjøveien 14 A, 0655 Oslo, Norge.

Telefonnummer: 98 47 64 44

E-post: support@overrask.no

Mvh

Stine Sølvik

Kundeservice ansvarlig.

Overrask.no